вторник, 29 септември 2015 г.

"Отива си лятото, пристъпва есента"

Нормалните хора си водят блогове, посветени на пътешествия и приключения. Аз понеже не съм от тях, затова си водя блог за ремонти на лодки и производство на гребни винтове. След като приключих с ремонтите, пуснах лодката на вода, започнах да плавам с нея и съответно - спрях да пиша в блога. Не, че кой знае колко съм плавал това лято, но все пак и най-малкото плаване би трябвало да е по-интересно за разказване и от най-големия ремонт. Да, ама не и за мен. Чудя се какво толкова има за разказване, затова ще започна с няколко снимки на вече завършената лодка:





Както казах, тази година с Liberte не отидохме до кой знае къде, но все пак пообиколихме българското крайбрежие. Даже взехме участие и във ветроходната регата Кор Кароли, където се класирахме на 4-то място в свободния клас:










И така, повевче снимки, по-малко думи, но все пак се отчетох с една публикация, посветена на вече готовата лодка Liberte. Ще завърша с две малко носталгични снимки на лястовичките, които задружно се подготвят за излитане на юг. Мисля, че са подходящи за края, както на лятото, така и на настоящата публикация: